LB Inredning AB
Hem
Kök
Legotillverkning
Möbler
Snickeri
Om Oss
Kontakta oss
  • 0380 74147
  • Facebook
LB Inredning AB

Om oss
Vår passion för trä och skräddarsytt hantverk.

Det lilla specialsnickeriet

Vi är ett möbelföretag på småländska höglandet i 2:a generationen, som med stor hantverkskunnighet i botten, hjälper er att förverkliga era önskemål och drömmar. Vi är ett fullskaligt snickeri med en stor och flexibel maskinpark, vilket gör att vi kan ombesörja allt från Cnc bearbetning till ytbehandling. Vi arbetar i de flesta material inom trä. Bänkskivor i laminat, massiv trä och komposit

För dig som vet vad du vill ha

Vi vänder oss till privatkunder med personlig smak och ett stort inredningsintresse. Till oss kan du komma med en idé, en komplett ritning eller bara några meningar. Vi lyssnar, ställer de rätta frågorna och guidar dig tryggt genom de olika valen. Hos oss får du personlig kontakt med alla som jobbar med ditt kök – från försäljning till design, ritning och tillverkning.

Proffs på speciallösningar

LB Inredningar är ett fullskaligt snickeri med en stor och flexibel maskinpark. Det innebär att vi kan lösa de flesta typer av tillverkning, oavsett hur avancerade detaljerna är. Vi jobbar med de flesta typer av skivmaterial men är specialiserade på massiva träkonstruktioner i bland annat björk, bok, ek, körsbär, al, ask och furu. Vi har egen våtlackering, vilket gör det möjligt att erbjuda precis den kulör som du vill ha på dina snickerier.

BESTÄLL TID FÖR ETT INFORMATIONSMÖTE PÅ VÅRT SHOWROOM ELLER FÖR ETT HEMBESÖKBESTÄLL TID FÖR ETT INFORMATIONSMÖTE
Kontakta Oss
LB Inredning AB

Om Oss

Välkommen till vårt möbelföretag på småländska höglandet i 2:a generationen, där vår passion för hantverk genomsyrar vårt arbete.

Öppet tider

  • Mån - Tors: 07 - 16

  • Fre: 07 - 13

  • Kväll & Helg: Tidsbokning

© 2023 LbInredning AB. All rights reserved