Det lilla specialsnickeriet för de stora köksdrömmarna.

LB Inredning är specialsnickeriet med lång erfarenhet av skräddarsydda kök. Det är till oss som du vänder dig när du vet hur du vill att ditt kök ska se ut, men inte vet riktigt hur du ska göra. När de unika och personliga detaljerna inte går att lösa inom ramarna för storskalig köksproduktion.

LB Inredning har mer än 30 års erfarenhet av att förverkliga köksdrömmar. Vi är ett familjeföretag i andra generationen under engagerad ledning av familjen Lundberg. Med hantverkskunnandet i botten hjälper vi våra kunder att skapa unika kök med rätt stil och uttryck.

För dig som vet vad du vill ha

Vi vänder oss till privatkunder med personlig smak och ett stort inredningsintresse. Till oss kan du komma med en idé, en komplett ritning eller bara några meningar. Vi lyssnar, ställer de rätta frågorna och guidar dig tryggt genom de olika valen. Hos oss får du personlig kontakt med alla som jobbar med ditt kök – från försäljning till design, ritning och tillverkning.

Proffs på speciallösningar

LB Inredningar är ett fullskaligt snickeri med en stor och flexibel maskinpark. Det innebär att vi kan lösa alla typer av tillverkning, oavsett hur avancerade detaljerna är. Vi laminerar själva och jobbar med de flesta typer av skivmaterial men är specialiserade på massiva träkonstruktioner i bland annat björk, bok, ek, körsbär, al, ask och furu. Vi har egen våtlackering, vilket gör det möjligt att erbjuda precis den kulör som du vill ha på dina kökssnickerier. Vi har även kompetens inom dekorationsmålning, bland annat ådringsmålning.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Magnus Boberg

VD Ordermottagning Inköp Fakturering.

Erika Boberg

Ekonomiansvarig Bokföring Administration.

Daniel Pettersson

Maskinsnickare Montör Leveranser .